Sposób przygotowania

Na wykałaczkę nadziewamy najpierw ser camembert , następnie oliwki zielone , pomidorki , wędlinę drobiowa najlepiej kupiona w kawałku a potem sami kroimy , czarne oliwki , kolbę kukurydzy , najlepiej słoik (krojone na połówki ) a na końcu ser żółty , fajnie by wyglądał gdybyśmy pokroili go w trójkąty ...

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam fajne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mega
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    mm,,, meeega ;p
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !