Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, ugotować i zmielić. Połączyć z resztą składników, zagnieść ciasto. Rozwałkować placek o gr. ok. 1cm, wycinać kwadraty.

FARSZ:
4 jajka ugotowane na twardo,
3 łyżki jogurtu naturalnego,
sól, pieprz,
bułka tarta,
olej.

Jajka posiekać, zmieszać z jogurtem, doprawić. Na kwadrsty ciasta nakładać farsz, zlepiać. Panierować w bułce tartej. Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    świetnie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe danie
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszą być smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !