Sposób przygotowania

Pomidory przekroić na pół i obsmażyć na maśle ok 2 minut. Pomidory ułożyć w żaroodpornym naczyniu czosnek i natkę posiekać, wymieszać z bułką tartą i posypać połówki pomidorów. Piec w piekarniku ok 15 minut. Wątróbkę podsmażyć na maśle doprawić do smaku. Wyjąć pomidory z piekarnika i na każdym ułożyć połówki wątróbki i podawać pyszne.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    to musi być pyszne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    na pewno :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    rewelacyjne pomidorki chętnie się skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !