Sposób przygotowania

Szynkę kroimy na plastry, obtaczamy w mące i smażymy chwilę.Do garnka z wodą i przyprawami wrzucamy mięso, dusimy do miękkości.Pod konie dodajemy marchew i poszatkowaną kapustę oraz koper.Całość dusimy,aż kapusta zmięknie. Doprawiamy do smaku( ja trochę zakwaszam).

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota..
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam młodą kapustkę ! W Twoim wydaniu wydaje się baaardzo pyszna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mi też;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !