Sposób przygotowania

Mięso umyć, gotować w osolonej wodzie ok. 10 min. Nąstępnie je osuszyć i ostudzić. Oprószyć bardzo obficie przyprawami i odstawić na 2 godz. do lodówki. Opiekać na grillu ok. 20-30min. W czasie pieczenia obracać mięso.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Twister

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetycznie rumiane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zdjęcie mówi samo za siebie ... wspaniałe
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo apetyczne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !