Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka, a następnie zeszklić ją na maśle. Po czym dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojone w plastry jabłko. Na patelnię dodać wino połączone z bulionem warzywnym, a następnie dusić przez 10 minut. Do zupy dodać śmietanę, posiekany szczypiorek, sól i pieprz i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    naprawdę ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    a myślałem że nikt mnie już nie zaskoczy przepisem.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna zupa !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe jak smakuję takie połaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy pomysł,takiej nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !