Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kolendrę i rozmaryn rozgniatamy w moździerzu, czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy pozostałe przyprawy oraz musztardę i olej, dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w środku się dopiekło? rozumiem, że grillowany był cały 700-800 gramowy kawałek karkówki. Przyznam, że tak dużych porcji jeszcze nigdy nie grillowałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Tak, grillowałam cały kawałek i był taki leciutko krwisty- ja widać na zdjęciu. Gdybym go jeszcze pogrillowała z 5 minut, to byłby już całkowicie dopieczony. Specjalnie nacięłam jednak odrobinę mięso, aby łatwiej mi było wychwycić ten moment, gdy karkówka była dla nas idealna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !