Sposób przygotowania

8 jajek gotujemy na twardo. Obrane pieczarki siekamy i podsmażamy z 2 łyżkami masła. Bułki moczymy w mleku przez 10 min. Następnie bułki odciskamy. Obrane jajka i pieczarki mielimy maszynką do mięsa. Natkę siekamy. Wszystko razem mieszamy z 2 surowymi jajkami i doprawiamy do smaku. Pozostałym masłem smarujemy foremkę i dajemy przygotowaną masę. Pieczemy w nagrzanym piekarniku do temp. 200 stopni ok. 15 min.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomysłowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny pasztecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pysznie się zapowiada ten pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    może być dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny,takiego nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    musi być smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    na pewno by mi smakował
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smakowity,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !