Sposób przygotowania

Udka ugotować zmarchewką, kukurydzą, listkami, zielem angielskim, kostka bulionową. Udka ostudzić, pokroić na mniejsze kawałki. Zelatynę rozpuścićw gorącym wywarze, dołożyć pokrojonego kurczaka. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodajemy 2 duże łyżki posiekanego koperku. Wlewamy do miseczek i odstawiamy do stężenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    muszę wyprubować
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Świetna galareta.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    o ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !