Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa ścieramy na tarcze o grubych oczkach, solimy i odstawiamy na chwilkę aby puściły sok.

Odciskamy nadmiar soku, dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek, mieszamy.

Wbijamy jajka, dodajemy mąkę, przyprawiamy pieprzem i chilli i dokładnie mieszamy aby wszystkie składniki się połączyły.

Na patelni rozgrzewamy olej, łyżką nakładamy kształtne placuszki i smażymy na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pyszne i bardzo apetycznie wyglądają!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pychotka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Alicja34

    smaczne
  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    uwielbiam takie placuszki
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ooo.... do zrobienia w szybkim tempie....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    smaczność.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    niesamowicie apetyczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    Bardzo smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !