Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z ketchupem
Parówkę pokroić, podsmażyć na patelni razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Dodać pomidora pokrojonego w kostkę i podsmażyć. Na koniec wlać ketchup i dokładnie całość wymieszać.
parówki cienkie |
3-4 sztuki
|
cebula |
1 sztuka
|
pomidor |
1 sztuka
|
ketchup |
3-4 łyżki
|
olej do smażenia |
|
Parówkę pokroić, podsmażyć na patelni razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Dodać pomidora pokrojonego w kostkę i podsmażyć. Na koniec wlać ketchup i dokładnie całość wymieszać.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: