Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

pierś z kurczaka oczyszczamy i filetujemy. Marynujemy (delikatnie oprószając w ulubionej przyprawie do kurczaka). Szpinak dusimy na maśle z odrobiną czosnku- doprawiamy pieprzem i solą. Na piersi wykładamy masę ze szpinaku.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    piękne
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !