Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Twaróg rozgniatamy widelcem i mieszamy z cukrem pudrem, cukrem waniliowym, śmietaną (lub jogurtem greckim, bałkańskim), rodzynkami, płatkami migdałowymi, orzechami, płatkami owsianymi i pestkami dyni. Ugotowany makaron wykładamy na talerze a na wierzch kładziemy kilka łyżek twarogu z bakaliami. Całość oprószamy cynamonem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    brzmi apetytcznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela8

    mój kochany obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    :) lubię makarony na słodko super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    makaron z twarożkiem bardzo lubię ale z takimi dodatkami jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybki i smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !