Sposób przygotowania

Kapustę i rzodkiewkę rozdrobnić za pomocą taczy ściernej malaksera.
Pomidory pokroić w niewielkie kawałki, cebulę w paseczki, ogórki w półplasterki.
Dodać koperek, sól pieprz, sok z cytryny i nieco cukru do smaku.
Po dokładnym wymieszaniu surówkę polać olejem z pestek winogron.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia mojej książki kucharskiej :) *** Zapewne każdy znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczna surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    eagle

    Uwielbiamy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    lubię takie zielone jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika79

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !