Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty.
Na kwadracie kładziemy świeżą bazylię, kawałek kiełbasy i dwie ćwiartki pomidorków, posypujemy to czarnym pieprzem.


Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    apetyczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przyznam ,że slicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wystawne i zapewne smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    nigdy nie jadłam ciasta francuskiego z kiełbasą, ale muszę wypróbować:)
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Świetnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    bardzo zachęcające
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    oryginalny przepis, a efekt wspaniały! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    wspaniały pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.smaczne danie !
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !