Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plasterki i smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Oliwę mieszamy z przyprawami, nacieramy filety i odstawiamy na godzinę do lodówki. Następnie na filet nakładamy plasterek sera, kapary i pieczarki, zwijamy w rulon i przekładamy do naczynia żaroodpornego delikatnie wysmarowanego oliwą, polewamy pozostał a marynatą. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. C na 30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bomba! piękne zdjęcie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    rybka i kapary, pyszne połącznie::)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !