Sposób przygotowania

Liście sparzyć- rozłożyć płasko.
Ryż ugotować- wymieszać z mięsem mielonym i dobrze przyprawić.Kłaść porcje ryżu z mięsem na liściach i zawijać,
Na dnie brytfanki ułożyć kilka liści kapusty, na nich poukładać gołąbki.
Zalać wszystko bulionem i gotować na średnim ogniu niecałą godzinę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    superrrr
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    superrrr
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepadam za gołąbkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    uwielbiam gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze dobre.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    uwielbiam, tylko robić się zazwyczaj nie chce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    to mój faworyt
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pysznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    dobre gołąbki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !