Sposób przygotowania

Mąkę przesiewamy. Robimy wgłębienie i do środka kruszymy drożdże. Zalewamy połową szklanki ciepłego mleka. Odstawiamy na chwilę. Następnie dodajemy resztę mleka i jako. Mieszamy. Smażymy na oleju. Do środka racucha można włożyć co dusza zapragnie. Ja uwielbiam z jabłkami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    racuchy, uwielbiam!:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    też robię na drożdżach
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    nardzo lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    tradycyjne racuchy, uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !