Sposób przygotowania

Ugotować ziemniaki, przecisnąć przez praskę, wystudzić. Dodać starty ser i resztę składników. Formować kotleciki. Obtoczyć w jajku i bułce. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    Kotlety podaje też do barszczu czerwonego :)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    dobre ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wyglądają bardzo smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    dobrze się zapowiada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna45

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !