Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jajka gotuję w lekko osolonej wodzie na twardo ok. 7 minut, studzę, obieram i każde przekrawam wzdłuż na połowę. Następnie wyjmuję żółtka z połówek jajek, przekładam je do miseczki i rozgniatam widelcem. Do roztartych żółtek dodaję bryndzę, drobniutko posiekaną cebulkę i orzechy, mieszam. Na koniec dodaję majonez i dokładnie mieszam. Doprawiam do smaku solą, gałką muszkatołową i pieprzem, mieszam.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    tez takie robię:)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    uwielbiam bryndzę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    Pomysłowy farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !