Sposób przygotowania

Mięso dokładnie wymieszać z przyprawami. Nakładać do słoików dokładnie uciskając mięso. Następnie słoiki przełożyć do garnka z wodą (tak, aby woda sięgała do połowy słoika) i gotować 1 i 1/2 godziny. Ostudzić.
Kiełbasa ta idealnie nadaje się do kanapek.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    oczywiscie smacznie !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    taka najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dawniej robiłam takie weki:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super, chętnie bym zjadła
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    swojska najlepsza :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam takie swojskie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pomysłowe takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam taka!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !