Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i dzielimy wzdłuż na pół. Następnie oddzielamy białko od żółtka.
Wszystkie żółtka wrzucamy do jednej miseczki i rozdrabniamy widelcem


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    robię trochę inaczej ale to jest bardzo ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    emylka86

    jest wiele różnych sposobów na jajeczka : ) w sumie to jak z sałatką warzywną co dom to inna : ) ale te jajka naprawdę polecam. Jak zostanie nadzienia za dużo to idealnie nadaje się też do smarowania kanapek : )
  • 2
    original
    Opublikowano

    emylka86

    a i dam jeszcze taką dobrą radę. jeżeli chcecie by jajka były dłużej świeże, to nie dodawajcie szczypiorku, ze szczypiorkiem za długo w lodówce nie poleżą...
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !