Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z jajkami , bułką tartą, przyprawami. Rozłożyć masę mięsną na blacie w kształt prostokąta. Na środku położyć śliwki kalifornijskie / lub jajka na twardo, podsmażone pieczarki, cienkie parówki/ . Zwinąć w rulon. Zapakować w folię aluminiową./ Szczelnie zakręcić końce /. Piec w temperaturze 200 stopni w piekarniku przez 1 godzinę.


Podawać pokrojony w plastry .
1. na zimno
2. jako porcję obiadową z sosem
3. w galantynie / pokrojony w plastry, ułożony na półmisku , udekorowany i zalany krzepnącą galaretą / z dodatkiem sosów majonezowych, chrzanu itp.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !