Sposób przygotowania

Zostało mi trochę nadzienia po faszerowaniu jajek , nie miałam co z tym zrobić .... Fileta przecinam na połowę tworząc z niego dwa kotlety , lekko rozbijamy , przyprawiamy . Do wyżej wspomnianego farszu dodaje jajko , 2 łyżki mąki , łyżka majonezu i oczywiście łyżka śmietany , wszystko oczywiście byrdam ze sobą i maczam w tym kotlety , wrzucam na rozgrzany tłuszcz

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    domyślam się że byrdać to mieszać?
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    pysznie wygląda
  • 2
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Haha malcik111 zgadza się byrdać to mieszać
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    fajne, spróbuję ale napisz co jest tym farszem (jakie składniki)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    esktra
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Farsz był jajeczny czyli oczywiście jajka chrzan , majonez, krojona natka pietruszki lub rzeżuchy ,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Doskonały obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !