Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Czosnek rozdrobnić. Rozgrzać oliwę i podsmażyć czosnek. Dodać szpinak, sól, pieprz oraz trochę wody. Dusimy razem wszytko kilka minut. Dodajemy pokrojony w kostkę ser pleśniowy i topiony. Na koniec dodajemy jogurt. Sos szpinakowy mieszamy z makaronem i przesypujemy wszytko do naczynia żaroodpornego. Wierzch posypujemy startym żółtym serem. Zapiekamy aż ser się rozpuści i ładnie zarumieni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo lubię takie dania! bezmięsne dania też mogą być pyszne taka jak na przykład to! :-)
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !