Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

karkówkę tniemy na 1-1,5 cm plastry, każdy oprószamy kucharkiem i pieprzem oraz posypujemy odrobiną maki z każdej strony, wkładamy na rozgrzany tluszcz


Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne i z reguły bardzo kaloryczne .... ale cóż.....tak już jest , coś za coś....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    coś pysznego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam taką karkówkę!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na obiad jest idealna...
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wręcz uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !