Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski i obsmażyć na rozgrzanym oleju - nie rumieniąc.
Do mięsa dodać wszystkie przyprawy, wymieszać i nakryć pokrywką.
Dusić 15-20 minut. Dodać małe różyczki brokuła i dalej dusić, pod przykryciem, aż wszystko zmięknie.
W razie konieczności podlać wodą.
Gotowy gulasz zagęścić zawiesiną z mąki i wody.
Można zabielić słodką śmietaną.

Podawać z ryżem, kaszą lub makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Pycha ! Przyprawy wspaniałe to i smak pewnie niesamowity :)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !