Sposób przygotowania

Krok 1 / 11

Części gulaszowe wołowiny posypuję przyprawą do mięso, papryką ostrą i skrapiam olejem rzepakowym. Mieszam i odstawiam na kilkadziesiąt minut do lodówki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Wygląda mega apetycznie !
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłoby się z wielką chęcią:}
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Mnogość składników, a rozmaryn posiałam sobie w doniczce, wyszło 5 roslinek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja kupiłem już wyrośnięty rozmaryn w doniczce i pielęgnuję, aby wydawał nowe gałązki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    mega warzywny! super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowicie wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !