Sposób przygotowania

Fileta myjemy i osuszamy na ręczniki papierowym. W międzyczasie fasolkę do miekkości. Cebulkę kroimy w kostkę a kapustę siekamy na tarce.Część cebulki podsmażamy w garnku na odrobinie masła dodajemy kaszę i zalewamy wodą w proporcji do kaszy 1:2 - gotujemy od momentu zawrzenia 10 min po czym "chowamy w pościel". Fileta nakłuwamy tak aby powstała kieszonka i nadziewamy fetą oraz pomidorkami doprawiamy do smaku. Smażymy na patelni beztłuszczowej pod przykryciem. Kapustę szatkujemy, dodajemy starte jabłko, cebulkę, pietruszkę, sol, pieprz i majonez - mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    Dzięki
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !