Sposób przygotowania

Kotlety schabowe lekko rozbijamy, oprószamy z każdej strony solą i pieprzem zwijamy w ruloniki. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem, układamy w nim mięso. Pomidory z puszki i śmietanę miksujemy doprawiamy solą, pieprzem i bazylią, tak przygotowanym sosem zalewamy mięso, zakrywamy. Pieczemy w piekarniku 45 minut, po około 30 minutach zdejmujemy pokrywkę naczynia i zapiekamy do zarumienienia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyborne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pychotka :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !