Składniki:
ziemniak | 1/2 kg |
kapusta biała | 1 szt |
żeberka wieprzowe | 1 kg |
cebula | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
ziele angielskie | 2 szt |
koper | 1 pęczek |
mąka | 1 łyżka |
smalec | 1 łyżka |
ziemniak | 1/2 kg |
kapusta biała | 1 szt |
żeberka wieprzowe | 1 kg |
cebula | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
ziele angielskie | 2 szt |
koper | 1 pęczek |
mąka | 1 łyżka |
smalec | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: