Sposób przygotowania

Farsz: Obrane, oczyszczone, umyte, pokrojone na mniejsze kawałeczki pieczarki oraz posiekaną cebulę smaż przez ok. 20 min. Dodaj starty ser i pokrojoną w kostkę szynkę, przypraw solą i pieprzem.
Ciasto: Mąkę, ciepłą wodę, jajko, łyżeczkę soli, łyżkę oleju razem zagnieć. Rozwałkuj, wytnij krążki. Na każdy krążek nałóż farsz, zlep. Gotuj w osolonej wodzie. podawaj z keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o z szynka jeszcze nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi niezwykle smacznie :) a jak ładnie uklejone - dużo farszu i ładny brzeg :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    O takich jeszcze nawet nie słyszałam ale brzmi wyśmienicie. Szkoda, że nie ma zdjęcia jak wygląda nadzienie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    z takim nadzieniem nie robiłam jeszcze:) świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne pietrożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo zaintrygował mnie skład farszu, ciekawe jak smakują takie pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    takich pierogów jeszcze nie jadłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    z szynką jeszcze nie jadłam
  • 0
    dsc00052
    Opublikowano

    Damiano

    smaczne pierożki
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    Do pierogów już wszystko chyba już można włożyć. Z szynką nie jadłam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Milena

    Ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !