Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

jajecznica po rusku

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
15 szt
śmietanka
15 łyżek
szczypiorek
1 łyżka
Sklep Prymat
masło
50 g
sól
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica po rusku

Na maśle lekko podrumienić szczypior i wlać jajka zmieszane ze śmietanką i solą. Podawać gdy zgęstnieje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta34 05.05.2012 21:46
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak