Sposób przygotowania

Kotlety mielone smażymy tradycyjnie. Pieczarki czyścimy i kroimy na dowolne kawałki, smażymy na oleju i dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, oraz sól i pieprz do smaku. Gdy cebula się zarumieni wlewamy śmietanę , przekładamy do większego garnka i wrzucamy wcześniej usmażone kotlety.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    w takim sosie nie robiłam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    w takim sosie nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    wygląda pysznie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Smakowite.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajny obiadek!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    w sosie- fajnie pomyslane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !