Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej i ułożyć na nim białe surowe kiełbaski.
W międzyczasie pokroić pieczarki w plasterki lub ćwiartki.
Kiedy kiełbasa z jednej strony się przyrumieni, odwrócić na drugą stronę i obsypać pokrojonymi grzybami.
Nakryć i dusić kilkanaście minut.
Po odkryciu odparować i dosmażyć.
Posypać pieprzem.

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Uwielbiam białą kiełbaskę
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !