Sposób przygotowania

Kromki chleba posmarować z jednej strony cieniutko masełkiem. Nałożyć porcje mięsa na dwie kromki. Ser zetrzeć na tarce do sera .Po troszku sera rozłożyć na wędlinie. Pieczarki opłukać i osuszyć.Pokroić w cienkie plasterki i ułożyć je na serze,posypać je przyprawą do tostów i zapiekanek.Znów rozłożyć po troszku sera i przykryć drugą kromką pieczywa, masełkiem do dołu. Na wierzch dać pozostały ser i oprószyć papryką mieloną. Zapiec w opiekaczu lub włożyć do mikrofalówki na 2-3 minuty.Podawać gorące.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    bardzo pożywna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    bardzo pożywna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !