Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy.
Jajka, sól, pieprz, czosnek i paprykę mieszamy.
Przygotowujemy bułkę tartą.
Pieczarki maczamy w roztrzepanym jajku, następnie panierujemy w bułce tartej. Smażymy na głębokim tłuszczu na złoty kolor.
Możemy podać polane ketchupem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    robie podobne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    kiedyś zrobiłam cos takiego - pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    muszę koniecznie spróbować!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !