Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Filety z miruny rozmrażamy,myjemy i osuszamy recznikiem papierowym.Rybę dzielimy na małe porcje,posypujemy solą i pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny,oprószamy mąką i smażymy na głębokim tłuszczu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna rybka
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawa z takim sosikiem
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe danie
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z przyjemnością bym skosztowała tak przyrządzoną rybe:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    U Ciebie eszcze jeden nowy i ciekawy sposób na rybę.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    oj, zapachniało mi smaczną rybką.....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    przepyszny przepis
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    sezon na rybkę pora zacząć
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    super taka rybka,bardzo lubie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna rybka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna rybka
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zachęcasz do jego zrobienia..
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bo rybka jest smaczna i zdrowa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !