Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przygotowujemy wszystkie składniki. Ogromne znaczenie ma wybór sosu cygańskiego, w zależności czy chcemy otrzymać bigos kwaśniejszy czy słodszy. Ja zawsze robię dwa: jeden kwaśny, jeden słodki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    Nigdy takiego nie jadłem, wygląda świetnie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    na po świętach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    uwielbiam bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    Narobilas mi smaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wygląda przepysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Z sosem cygańskim jeszcze nie jadłam, ale spróbowałabym :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !