Sposób przygotowania

Karczek opłukać, osuszyć, pokroić w plastry, lekko rozbić.Olej wymieszać z solą,octem balsamicznym, czosnkiem przeciśniętym przez praskę, posiekaną cebulą i przyprawą do karkówki.Natrzeć dokładnie mięso marynatą, ułożyć w pojemniku i wstawić do lodówki na noc.Następnego dnia można taką soczystą karkówkę grillować, smażyć lub upiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mój ślubny się zachwyci...
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lubię karczek, dobrze przyprawiony jest pyszny!
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    zgadzam się jest pyszny i też go lubię
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ja też uwielbiam karczek, grillowany..... Twój wygląda bardzo zachęcająco!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pyszny taki karczek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale mi narobiłaś apetytu:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pycha !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !