Sposób przygotowania

budyń,kakao i cukier oraz cukier waniliowy rozpuścić w połowie szklanki zimnego mleka zagotować ze szczyptą soli.wlać rozpuszczony budyń z dodatkami i podgrzewać na małym ogniu,stale mieszając do chwili,gdy czekolada nieco zgęstnieje.nalać do filiżanek i oprószyć cynamonem lub pokropić alkoholem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    coś dla mojej córci.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Doskonała na rozgrzanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    doskonały przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !