Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Żeberka wieprzowe nacieram solą. Następnie dokładnie smaruję sosem Teriyaki. Odstawiam na noc do lodówki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bozena4

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jeden z moich ulubionych sosów... I to z żeberkami:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Nie ma to jak dobrze przygotowane żeberka.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    A_gucha

    a ile czasu pieczesz te zeberka?
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na ostatnim slajdzie jest podpisane. W sumie to jest około 45 minut z czego 30 minut na włączonym piekarniku, a ostatnie 15 minut na oparach :o) Oczywiście czas dochodzenia żeberek z tych 15 minut można skrócić
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    o jejku lubię takie jedzonko:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pacpaw , kiedy robisz następne?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Apetyczne żeberka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Misia teraz na ruszt idzie mięso królicze. Żeberka wieprzowe narazie odstawiam :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !