Sposób przygotowania

Wątróbkę oprószyć mąką i usmażyć na oliwie. Przełożyć na talerzyk.Na tym samym tłuszczu podsmażyć pokrojoną drobniutko cebulkę a następnie połączyć z wątróbką.Ugotowane jajka przekroić wzdłuż na połówki.Wyjąć żółtka /jedno odłożyć/ i wraz z wątróbką posiekać.Przełożyć do miseczki,dodać majonez,sól,pieprz ,wymieszać. Przygotowanym farszem napełniać połówki białek,posypać żółtkiem startym na tarce i ułożyć na półmisku z sałatką. Każde jajko ozdobić małym kleksem majonezu , kaparem i szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszna propozycja na święta :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    bardzo pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    wygląda niczym bukiet weselny - zakochałam się w Twoich zdjęciach;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    świetne te jajka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    piękne zdjęcie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !