Sposób przygotowania

do 4 litrowego garnka wrzucamy 2 duże udka i gotujemy. Po 30 minutach do udek dorzucamy obraną marchew seler i pietruszkę.

Po 20 minutach (kurczak jest już wtedy prawie ugotowany) dorzucamy liść kapusty i przypaloną na palniku kuchenki cebulkę (małą). Rosół doprawiamy do smaku i podajemy z makaronem- najlepiej własnej roboty

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy udka zalewamy wodą? jeśli tak to jaką ilością?
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy udka zalewamy wodą? jeśli tak to jaką ilością?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    super zupka
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię rosołek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    tak zalewamy, muszą przez cały czas być przykryte wodą.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    taki lubię
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !