Składniki:
mięso wieprzowe na gulasz | 400 g |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
sól | |
papryka mielona | 2 łyżeczki |
pieprz | |
śmietana 18 proc | 200 ml |
pieczarki | 100 g |
makaron łazankowy | 200 g |
oliwa | 6 łyżek |
mięso wieprzowe na gulasz | 400 g |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
sól | |
papryka mielona | 2 łyżeczki |
pieprz | |
śmietana 18 proc | 200 ml |
pieczarki | 100 g |
makaron łazankowy | 200 g |
oliwa | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: