Sposób przygotowania

Mięsko kroimy w cieniutkie plastry , przyprawę do karkówki mieszamy z olejem i miodem , czosnek kroimy w plasterki . Plastry karczku smarujemy marynatą , solimy i układamy czosnek , marynujemy około 1 godziny ( można dużej ) . Pieczemy na grillu elektrycznym na bardzo dużej temperaturze dosłownie kilka minut z obu stron.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    karczuś w miodzie ,,.....moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    rewelacyjny.
  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    "karczuś"..... ,śmieszna nazwa....
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    janko

    mmmmmm
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetnie smakuje taki karczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !