Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, rozkroić tak by tworzyło równą gładką powierzchnię. Pieczarki i cebulę pokropić w kostkę, podsmażyć na oleju. Farsz rozłożyć na boczku, doprawić, posypać ziołami w niewielkiej ilości, posypać żelatyną, zrolować. Przełożyć do brytfanki. Podlać odrobiną wody. Piec ok. godz w temp. 200st.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Swojskie wędlinki są najlepsze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Zgadzam się w 100 % nie ma to jak swojski wyrób
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentuje się bardzo dobrze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !