Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso mielone doprawić solą i pieprzem, dodać 1 jajko, wymieszać. Formować kotlety, rozpłaszczyć, do środka włożyć łyżeczkę masełka, złożyć formując kotlety kształtem przypominające de volaille.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mielone nie zdarcia z pomysłami...
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    jakie piękne i złociste ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają na bardzo smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    devolaj z mielonego ? pierwszy raz widzę...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !