Sposób przygotowania

Mięso myjemy zalewamy wodą i gotujemy . Dodajemy zioła, kostkę rosołową, marchewkę uprzednio obraną i gotujemy . Gdy marchewka zmięknie wyciągamy i kroimy w plasterki . Jajko gotujemy na twardo . Mięso po ugotowaniu kroimy w małe kawałki . Układamy w miseczkach najpierw groszek , kukurydzę i pokrojoną marchewkę mięsko , można dosypać przypraw . Wywar z mięsa doprawiamy do smaku dodajemy żelatynę i zalewamy galaretki. Wkładamy ostudzone do lodówki .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    jaka kolorowa pyszna musi byc
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ale pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Śliczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przepyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    mąż uwielbia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !