Sposób przygotowania

Mąkę, wodę, mleko, sól, 2 opak. cukru waniliowego, olej i cukier zmiksować razem do otrzymania jednolitej, płynnej masy. Usmażyć naleśniki na rozgrzanej patelni. Następnie każdy naleśnik wysmarować musem truskawkowym. Twaróg, żółtko i cukier waniliowy wymieszać razem, Nałożyć porcję twarogu na każdy naleśnik i zwinąć w rulon. Tak przygotowane naleśniki usmażyć ponownie na złocisty kolor. Podawać na ciepło. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    o! nigdy takich nie robiłam, nawet mi to do głowy nie przyszło :-) spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    moje ulubione naleśniki!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super pomysł?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne naleśniczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !